تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

پیوندهای روزانه

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

طراحی آشپزخانه صنعتی

در این مرحله پس از تعیین ماشین آلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی، زون بندی و طراحی آشپزخانه صنعتی بر اساس استانداردها و اصول ایمنی و بهداشت (ISO 22000, HACCP, GMP) انجام می گردد؛ در این راستا فرآیند انبارش، آماده سازی، طبخ، سرو، دلیوری، توزیع، جمع آوری و شستشوی ظروف مد نظر قرار می گیرد. از سوی دیگر در طراحی معماری کیترینگ مسائل مهمی مانند “مسیر یک طرفه- کمترین تردد- بیشترین عملکرد” به عنوان اصول محوری می باشد. دپارتمان طراحی معماری موارد ذیل را تحویل می دهد:

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

طراحی آشپزخانه صنعتی

طراحی و تهیه نقشه های معماری فاز یک شامل:

پلان زون بندی معماری(انبارها، سردخانه ها، آماده سازی ها، آشپزخانه گرم و سرد، دلیوری و …)

پلان تیپ بندی و چیدمان ماشین آلات سنگین و تجهیزات سبک.

پلان مساحت و دما و کد ارتفاعی.

نما و برش و پلان ابعاد و اندازه گذاری.

پلان ظرفیت سردخانه ها.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

طراحی و تهیه نقشه های معماری فاز دو شامل:

پلان بزرگ نمایی.

جدول نازک کاری.

پلان تیپ بندی درب و پنجره.

ارائه دتایل های اجرائی پروژه.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

سپس بر اساس نوع منو، نحوه دلیوری غذاها، فضا و کالبد محل پروژه نقشه های معماری بر پایه اصول GMP طراحی شده و پس از بررسی تحلیلی مکانیزم و عملکرد آشپزخانه توسط دپارتمان آشپزی صنعتی، نقشه معماری نهایی طراحی می گردد. همزمان نقشه ها جهت بررسی به واحد ممیزی شرکت تحویل شده تا انطباق طرح را با استانداردهای HACCP بررسی کنند. این موضوع باعث می گردد کلیه پروژه های طراحی شده توسط شرکت گواهینامه های ایمنی و بهداشت را اخذ نمایند.